Головна > Культура > Виховання й Освіта > “…Українці повернуться і повернуть своє”…

“…Українці повернуться і повернуть своє”…

Мстислав Велимирич. “Україножерні мутанти”

 

«Якщо проаналізуємо українсько-московські відносини, то виявиться, що московська владна еліта, московська еліта в широкому смислі і московське суспільство вважають Україну своїм екзистенційним ворогом, не просто ворогом, а екзистенційним ворогом і це повинні усвідомити всі керівники держави для того, щоб адекватно оцінювати ситуацію. Остаточна мета московської політики полягає у тотальному знищенні української нації, ліквідації незалежної державності України, нищення України як суб’єкта міжнародного права і як геополітичної реальності… Реалізувати цю свою політику РФ прагне віддавна. Ця війна почалася не в 2014 році, а більше як 350 років тому, триває зараз і триватиме доти, доки перемогу в цій війні не одержить одна із сторін. Сподіваюсь, що переможцем буде Україна. Історична місія України полягає в тому, щоби знищити всю цю імперію…”.

Володимир Василенко, Надзвичайний і Повноважний посол України, правознавець, юрист-міжнародник, доктор юридичних наук, професор

Московські вороги явні та підступні, бузувіри знищують фізично, морально, психічно, ментально українців, українську мову, культуру, історію, виймають душу, отруюють мізки. Це екзистенційна, повсюдна війна проти України, де б вони не знаходилися. Кацапи – вбивці, яких історик Геродот називав по грецькому андрофагами або людожерами чи людоїдами і мав на це безсумнівні підстави.

Ось ці нападники безперервно вбивають сьомий рік захисників рідної землі, які воюють проти найбільш злісного світового загарбника, що напав 2014 року. Нищать усе, вивозять заводи і фабрики, що їм потрібно. Війна проти українців триває віддавна, принаймні із 12 століття і по сей день і невідомо скільки ще буде тривати. Принаймні до часу  зникнення зі світової арени цього зла під назвою «москалі».

Різномовні мандрівники, письменники, дипломати, історики, політичні й громадські діячі, науковці світу і самої Московщини, але чесні й правдиві, у різні періоди,  у різних часах сходилися на думці, що Московія – царство аморальності й злочинності.

Убивства москалями українців – це етноцид, це споконвічна державна політика московського царства й Російської імперії. Все не московське, на думку людожерних шовіністів, має зникнути, згинути. Імперія  агресивно і вбивчо крокує по ще не простиглих трупах винищених народів.

Кацапський фашизм триватиме до розпаду московської імперії на шматки, як писав журналіст і письменник, оглядач новин із ерефії Олексій Тверський. На його думку, Московщина  – абсолютне зло. Безкарне, древнє, самовпевнене, жорстоке зло. Де брехня, де насильство, де ницість, боягузтво, моральне гниття – це складова повітря, котрим дихають і насичується місцеве населення. Вся історія, все оточуєче, весь світогляд, усі зв’язки між людьми, весь умонастрій – це густа темнота, де не видно людини. Тільки безликі блукаючі тіні. Вбивці, злодії, раби, що чекають батога і їх посилають на забій, приниження і знищення. Наглядачі і зеки. Ієрархія проста і незмінна. Це все: з усіма скрепами, з усією їхньою уявною духовністю, з усім їхнім звірським світом-перекинчиком (перевертнем) має бути зруйноване. Цієї ракової пухлини не повинно існувати на планеті – стверджує впевнено Тверський. Чи комусь-то мало крові і війн? Уроки історії не засвоєні, а не вивчена історія має властивість мстити у відповідних їй масштабах.

У Московщині відбулося масове божевілля мільйонів людей і очевидно давно.

Збройна війна – на смерть фізичну, економічна – загарбання всього і роблення нас рабами, інформаційна – зомбування і перетворення нас на манкуртів, політична – на рагулів і хрунів, ідеологічна – підкорення й утворення з нас московських паскуд і виродків, геноцидна – до повного фізичного знищення. Про це кацапи-шовіністи заявляють постійно і повсюдно. Виродки, в мозок яких в’ївся великодержавний шовінізм, крокують вбивчо по своїх же людях, а по інших націях і народностях і поготів.

Пряме фізичне винищення, хто не кориться кацапам, і підступне. У мистецтві, пресі й літературі. Нахабно і нагло в окопах по той бік і по цей бік фронту. Жорстоко і несамовито.

Слово «кацап» – тюрське, і означає різник, м’ясник. Так називали вояки Золотоординського хана тих, хто різав худобу і постачав орді, війську м’ясо.

Нині бачимо загарбання,  і вбивчу війну кацапів перш за все у нас під приводом «захисту» кацапоязического населенія. А в Сирії – війна з тероризмом, але вбивають мирних мешканців, дітей, щоби родинами тікали в Європу.

Кацапи ж самі й тероризують народи і є терористами, про що пишуть і говорять правдиві зарубіжні ЗМІ. Це і є світова колотнеча і раніше, й нині, і буде доти, допоки Руська імперія не зникне, не розвалиться на окремі національно-етнічні області й краї. Та допоки це станеться, то москальня може завалити й Європу, говорив член французького парламенту Буасі Д’Англь ще 1795 року. Оце реалізм.

Хижацьке поглинання людей, вивезення сотні заводів і фабрик із окупованого Донбасу через криваву війну й ненависть до непоглинутих українців. І ця патологія вбивства не лише в кремлівських верховодів, а масова і є в них нормою. Про це писало багато мислячих справедливих людей, якщо за пухлика проголосувало близько 90 відсотків населення ерефії. Але правда й те, що у румунського комуністичного диктатора Чаушеску за тиждень до розстрілу був стовідсотковий рейтинг.

Героїчний чеченський генерал і перший Президент Чеченської Республіки Ічкерія Джохар Дудаєв, якого москалі підступно вбили, свого часу казав під час нападу московських окупантів на Чечню, що московський фашизм гірший за гітлерівський. Це діагноз правильний і цьому є маса підтверджень.

Захисник рідного чеченського народу Джохар Дудаєв у своїй книжці «Атака Ічкерівського Вовка» застеріг руських: «Найбільша помилка – це знехтувати українцями, визнати українців слабкими. Скривдити українців. Ніколи не ображайте українців. Українці ніколи не бувають такі слабкі, як вам здається. Не дай, Всемогутній Аллах, вигнати українців або відібрати щось в українців. Українці завжди повертаються. Українці повернуться і повернуть своє. Але коли українці повертаються, вони не вміють розрахувати силу і застосувати її пропорційно. Вони знищують все на своєму шляху. Не кривдіть українців. Інакше, коли українці повернуться на землю, де поховані їхні предки, то ті, які живуть на цій землі, заздритимуть мертвим».

Про історичну боротьбу українців зі своїми екзистенційними ворогами русами-руськими, москалями-кацапами та про історичну місію вільної України докладніше читайте в есе Мстислава Велимирича “Україножерні мутанти”:

Україножерні мутанти