Головна > Блоґи > Чи наслідки президентських виборів стануть вироком українського суспільства злочинному необільшовицькому режимові?

Чи наслідки президентських виборів стануть вироком українського суспільства злочинному необільшовицькому режимові?

Чи кінець злочинному необільшовицькому режимові настане несподівано й стрімко?..

Зараз необхідно зробити основний висновок з президентських виборів: громадяни України своїм майже одностайним волевиявом винесли вирок злочинному необільшовицькому режимові, який ще досі очолює резидент метрополії – керівник колоніальної адміністрації й гарант корупції.

Основне завдання реального президента – ліквідувати авторитарно-корупційний, клептократичний режим злочинної олігархічний. Називати той режим можна по-різному: і корупційно-олігархічний, і авторитарно-тоталітарний, але його суть одна – це злочинно-корпоративна «держава в державі». Ця корпоративна «держава в державі» під ширмою «незалежної Держави Україна» повністю зневажила українське громадянське суспільство, позбавивши його конституційного права на владу – на самоврядування.

Але без підтримки громадян незалежна Держава Україна неможлива. Тільки спираючись на підтримку суспільства, а не відгороджуючись від нього і звертаючись до нього тільки перед виборами задля голосів виборців при тому цинічно використовуючи адмінресурс, можна досягти реальних успіхів у культурно-соціальному розвитку українського суспільства – основи Держави Україна.

Антон Андрієнко

Кравчук на всю країну розповів правду про Порошенка і його режим

Президент Леонід Кравчук публічно, на всю країну, розповів правду про те, як Порошенко і його режим вдруге намагалися взяти владу в свої руки.

Леонід Кравчук публічно заявив, що йому теж пропонували 1000 гривень за заповнену анкетку і голос «За» Порошенко.

Кравчук просто шокований тим, скільки людей насправді проголосували за Порошенко.

«Ви уявіть собі, що Петро Порошенко за офіційними даними набрав 24%. Це при тому, що йшла масова скупка голосів на всіх рівнях, при тому що державні службовці, в’язниці, армія і державні органи в більшій мірі завжди голосують за владу. Якщо прибрати масову скупку і гос.служащих, справжній рейтинг Порошенко буде на рівні 3%. Це ті люди, які дійсно серцем і душею проголосували за нього. Це катастрофа. Такого низького рейтингу не було навіть у Януковича. Навіть під час Майдану у Януковича рейтинг був на рівні 25% »- заявив Кравчук.

Під час президентських виборів в Україні були масштабні фальсифікації, яких Україна раніше не бачила.

Про це в ефірі програми «Бацмани» головного редактора видання «ГОРДОН» Олесі Бацман на каналі «112 Україна» сказав перший президент України Леонід Кравчук.

«Я їздив по багатьом областям, сам бачив ці фальсифікації. Можу один секрет видати. Стоять намети в одній з областей. Не буду називати, щоб мене випадково не вирішили перевіряти. Я надів кепку, зайшов в намет [екс-кандидата в президенти України, лідера партії «Батьківщина» Юлії] Тимошенко і в намет [балотується на другий термін чинного президента України Петра] Порошенко. У наметі Порошенко мені відразу запропонували заповнити анкету. Якщо я заповню, сказали, мені дадуть 1000 гривень », – розповів він.

Кравчук додав, що анкету он заповнювати не став.

«Сказав, що подумаю, а потім повернуся», – зазначив він.

Кравчук зазначив, що по суті Порошенко створив режим, який колонізував України.

Так нахабно скуповувати голоси серед білого дня в центрі українських міст, це верх цинізму і нахабства.

«Його справжній рейтинг 3% -5%. Якщо навіть такі масштабні фальсифікації не допомогли, значить йому місце на смітнику історії, а не в українській політиці. Народ втомився від нього. Стільки жертв, стільки пролитої крові, стільки корупції і відвертого мародерства »- каже Кравчук.

Newsname
08.05.2019

 

Артем Семеніхін – міський голова Конотопа:
Моє офіційне звернення до Президента України Володимира Зеленського та Українців:




24.04.1019

 

Обмовка за Фрейдом необільшовика Порошенка:




 

“Новий курс” виявився старим збитим шляхом!

ПОП зробив обмовку за Фрейдом, що він далі буде боротися, бо в нього (53-літнього) є 100-літній (!!!) досвід. Це означає, що він, необільшовик, далі продовжить досвід більшовиків – “дєло Лєніна-Сталіна”: експропріація через рейдерство або доля 50/50 уже є, війна уже є, геноцид уже є. Що ще? Ми до цього часу не можемо вилізти з прірви більшовизму, а він мріє ще про 5 років тотального мародерства. Куди ще далі?

 

Олеся Дубовик